Privatnost

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Zaštita osobnih podataka naših korisnika važna je briga naše tvrtke.

3Vendo, kojog zastupa Kompetentnost d.o.o., upravlja, održava i kontrolira prikupljanje osobnih podataka pojedinaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Obrađuje prikupljene osobne podatke korisnika za potrebe isporuke narudžbi, statistike, istraživanja tržišta, obavijesti o ponudama, noviteta i pogodnosti, obavijesti o poslanim pošiljkama i za dostavu drugog reklamnog materijala

Vaše informacije pružaju se i našim ugovornim partnerima kako bi ispunili narudžbu i isporučili paket. To nam omogućava da osiguramo nesmetan postupak konačnog završetka vaše narudžbe i da vas obavijestimo o svim promjenama u isporuci.

U svrhu kontaktiranja i informiranja, 3Vendo koristi različita sredstva komunikacije s korisnicima kao što su telefon, pošta, e-pošta, SMS i još mnogo toga. Dobivene informacije 3Vendo obrađuje samo za vlastitu upotrebu do povlačenja korisnikovog pristanka. Tijekom upravljanja osobnim podacima korisnik ima priliku pregledati i ažurirati podatke u bazi podataka i može zatražiti zaštitni znak 3Vendo da trajno ili privremeno obustavi upotrebu njegovih osobnih podataka.

Nikada ne prodajemo vašu e-mail adresu ili dopuštamo da je treća strana neovlašteno dira. Kad odlučite primati naše biltene, vaša adresa e-pošte sigurno je pohranjena u našoj bazi podataka. Ako više ne želite primati e-vijesti, možete se u bilo kojem trenutku odjaviti pretplatom slanjem e-maila na [email protected] s atribucijom “odjavite se iz e-vijesti” ili preko primljenih vijesti pri dnu e-vijesti.

Ne odgovaramo za točnost korisničkog unosa.

Na našim web stranicama koristimo nekoliko sigurnosno-zaštitnih sustava za pružanje odgovarajuće zaštite od gubitka, neželjenih promjena ili zlouporabe podataka. Korištenjem naše stranice prihvaćate objavljena pravila. U pregledniku morate imati omogućene kolačiće (cookies).

KOLAČIĆI

Što su kolačići?
Kolačić je kratki tekst koji internet stranica prilikom vašeg posjeta šalje vašem pregledniku. Na taj vas način internet stranica prepoznaje, pomoću njega si zapamti podatke o vašem posjetu te vam omogućuje ugodniju i jednostavniju internet uslugu. Pomoću kolačića prilagođavamo sadržaj na našoj internet stranici, zapamtimo vaše postavke te bilježimo posjete našoj internet trgovini. Pregledavanje naše internet trgovine je s kolačićima ugodnije, brže i prije svega učinkovitije.

Kolačići korišteni na ovoj internet stranici:

IME KOLAČIĆAPODUZEĆE
GPSYouTube
PREFYouTube
VISITOR_INFO1_LIVEYouTube
YSCYouTube
__cfduidZopim
__zlcmid3Vendo.com.hr
_fbp3Vendo.com.hr
_ga3Vendo.com.hr
_gat_UA-98288225-13Vendo.com.hr
_gid3Vendo.com.hr
frFacebook