- 50%
Akcija!

Unutrašnje suncobransko sjenilo za automobil poklon bon

  • Toplinska izolacija i zaštita od sunca
  • Manje topline u automobilu
  • Lako se instalira i skladišti
  • Kompatibilan s raznim automobilima

19,99 40,00

1101 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: AvMarel Kategorije: ,

TERMOIZOLACIJA I ZAŠTITA OD SUNCA

Ovaj suncobran od vjetrobranskog stakla za automobil koristi visokokvalitetni materijal od aluminijske folije za blokiranje velike topline i reflektiranje sunčeve svjetlosti, što može učinkovito smanjiti temperaturu u automobilu i spriječiti oštećenja i starenje unutrašnjosti automobila.

U AUTOMOBILU ĆE BITI ZNATNO MANJE VRUĆE

Suncobran je otporan na UV zrake i toplinu, odbija sunčevu svjetlost. Adekvatno će potamniti automobil i zaštititi ga od topline koja ulazi unutra. Izvrsno za putovanja i vruće ljetne dane. Čak i nakon nekoliko sati izlaganja suncu, vaš će automobil i dalje imati ugodnu temperaturu prikladnu za vožnju.

KOMPATIBILAN S RAZNIM AUTOMOBILIMA

Ovaj suncobran pogodan je za gotovo sve vrste automobila. Pogodno i za manje i za veće automobile. Obavezni pribor za putovanja!

LAGANO ZA UGRADNJU I SKLADIŠTENJE

Suncobran za automobil vrlo je jednostavan za ugradnju. Otvarate ga poput kišobrana i stavljate u vjetrobran. Štitnik za sunce dobro leži na vjetrobranskom staklu i potpuno će zatamniti automobil i zaštititi ga od UV zraka i topline. Nakon uporabe, jednostavno zatvorite suncobran i spremite ga u priloženu vrećicu te ga spremite negdje u automobil tako da vam je uvijek nadohvat ruke.


Dimenzije: ca. 125x65cm

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/