- 50%
Akcija!

Automatski sustav zalijevanja biljaka (12 komada) poklon bon

  • Vaše će biljke uvijek biti dobro zalijevane
  • Brzo ili sporo kapanje
  • Za različite vrste biljaka
  • Vrlo praktičan i lak za upotrebu

U jednom pakiranju ima 12 komada.

14,99 30,00

1642 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: AvtoZaliv Kategorije: , ,

NAVODNJAVA UMESTO VAS

Od sada više ne morate brinuti hoće li vaše biljke biti dovoljno zalijevane. Ovaj sustav navodnjavanja automatski ih navodnjava kapanjem. Vrlo praktično za upotrebu, a vaše će biljke uvijek biti dobro zalijevane i zdrave.


2 METODE KAPANJA

Brzo ili sporo kapanje. Prilagodite brzinu kapanja za svaku biljku posebno. Kapanje se može prilagoditi od 0 do 60 kapi / 1 sekundu. Kapanje može trajati 1-15 dana, ovisno o veličini bočice koju stavite na zalijevanje. Količinu vode možete prilagoditi za svaku biljku pojedinačno.

ZA RAZLIČITE VRSTE BILJAKA

Pogodno za velike i male biljke, sadnice povrća, biljke u saksiji, grmlje, cvijeće … Sustav za navodnjavanje kompatibilan je s raznim bocama, malim ili velikim (na primjer, boca vode, sode, koka kole …). Uzmite u obzir veličinu biljaka: boca od 2 litre prikladna je samo za veće biljke, manje biljke bi se takvom bocom previše zalijevale

 

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

Sustav za navodnjavanje vrlo je jednostavan za upotrebu. Napunite bocu vodom i stavite je u mlaznicu za navodnjavanje, odredite količinu kapanja i pričvrstite sustav na zemlju. Na vrhu boce napravite nekoliko rupa za bolji tok vode.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: ABS Plastika
Boja: Zelena i Plava
Veličina: 13.5cm x 3cm
U paketu dobijete 12 komada

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/