Gift Card: gf-027ca49c – Not subject to VAT according to art. 2 of the VAT directive 2006/112/EC poklon bon

SKU: avansgiftcard Kategorije: ,
Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Gift Card: gf-027ca49c – Not subject to VAT according to art. 2 of the VAT directive 2006/112/EC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)