- 30%
Akcija!

Kutni disk za brušenje- BRUMAX®

Od sada ćete moći brusiti, rezbariti, oblikovati i polirati sve vrste nemetalnih predmeta i materijala sa samo jednim jedinstvenim dodatkom

22,99 32,99

17 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 22,99 / kom22x 19,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

 SUPER KVALITETAN MATERIJAL

Kutni disk za brušenje izrađen je od volframovog karbida, ne lomi se lako ili deformira zbog čvrste konstrukcije. Stotine vrlo oštrih zuba koji brzo uklanjaju ostatke izdržljiviji su od stotina komada brusnog papira.

IZDRŽLJIVI ALAT ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Naš brusni disk olakšava i brzo oblikuje vaše drvo i ostale ne-metalne površine, ima izdržljiv vijek trajanja, pa ćete ga dugo koristiti. Pogodno za brzo uklanjanje i oblikovanje, osobito za konveksna i udubljena područja.

VIŠENAMJENSKI

Kutni brusni disk prikladan je za brušenje, rezbarenje, oblikovanje, poliranje svih vrsta nemetalnih predmeta i materijala, pogodan za sve tipove i  marke brusilica.

TEHNIČKI PODACI

Unutarnji promjer: 16mm
Vanjski promjer: 85mm
Materijal: Volframov karbid
Pogodan za sve marke brusilica

 

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/