- 47%
Akcija!

Set za pribadanje gumba

Obvezna oprema svake domaćice, fashionistice, roditelja i kreatora. Uz set koji sadrži profesionalna kliješta i bogat izbor gumba, možete popravljati, transformirati i kreirati unikatnu odjeću. Osim toga, set se može koristiti i za druge DIY projekte.

19,99 37,99

Dostupno uz narudžbu

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: KleGumb Kategorije: ,

BUDITE KREATIVNI

Ne bacajte omiljenu odjeću i uljepšajte je kvalitetnim, izdržljivim i slatkim gumbima. Ako vam je odjeća poderana, rastegnuta ili preotvorena, jednostavno je popravite setom za kopčanje. Ukrasite modne dodatke, uljepšajte dječju odjeću ili omiljenu majicu pretvorite u unikatan odjevni komad.

Set sadrži gumbe različitih boja koje možete kombinirati uz sve vrste odjeće.

IDEALNI SET ZA POČETNIKE

Kliješta za pričvršćivanje gumba jednostavna su za korištenje i prikladna čak i za potpune početnike. Gumbi se mogu pričvrstiti na različite vrste tkanina. Možete ih koristiti na svojoj odjeći, torbicama, novčanicima, platnenim pelenama za bebe, pokrivalima za glavu i još mnogo toga.

Ako poznajete nekoga tko voli ručni rad, ovo je savršen poklon za njih.

STALNO ORGANIZIRANI

Kako bi vaš komplet bio organiziran, gumbi su posebno razvrstani po bojama, tako da ćete brzo pronaći gumbe koje želite. Gumbi su izrađeni od tvrde plastike, kopče su metalne, a kliješta za pričvršćivanje gumba od nehrđajućeg čelika, tako da ih možete dugo koristiti.

Ovaj set mora imati svaka domaćica, fashionistica, roditelj i kreator.

SPECIFIKACIJE

Boje gumba: crna, bijela, tamno i svijetlo plava, zelena, ljubičasta, crvena, ružičasta, siva, žuta
Paket sadrži: 1x kliješta za pričvršćivanje gumba, 100x gumb
Promjer: 9,5 mm

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/