- 23%
Akcija!

USB lampa protiv komaraca

Riješite se dosadnih komaraca na bezopasan način. Zaštitite sebe i svoju obitelj od dosadnih uboda.

22,99 30,00

Nema na zalihi

SKU: KomMali Kategorije: ,

UŽIVAJTE U LJETU!

To je tako lako! Samo pritisnite gumb za napajanje i klopka za komarce će početi raditi. Korištenjem posebnog svjetla privlači komarce sa svih strana.

TIHO DJELOVANJE, BEZ KEMIKALIJA

Uređaj radi potpuno nečujno, tako da neće ometati vaš san. Dok čvrsto spavate, spriječit će da vas komarci ugrizu.


JEDNOSTAVNA UPORABA I ČIŠĆENJE

Prilično je jednostavna za korištenje, pogodna za sve prostorije u kojima vas promatraju komarci. Također se vrlo lako čisti. Ispraznite spremnik i spremna je za ponovnu upotrebu.

OSTALI PODACI

Materijal: ABS
Boja: Crna
Snaga: 5W
Dimenzije: cca. 13,5 x 13,5 x 22 cm
Djelovanje: preko USB kabla
Ostalo: djeluje bez kemikalija

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/