- 50%
Akcija!

Dekoracija od lišća i solarnih svjetala (5 metara) poklon bon

Ukrasite ogradu, balkon, vrt ili oživite svečani događaj prekrasnim ukrasom u kombinaciji lišća i solarnih svjetala. Dočarava atmosferu iz bajke i oduševljava goste.

19,99 40,00

1750 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom
Popularno
55x 13,99 / kom1010x 10,99 / kom1515x 9,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ŠARMANTNO ZA VIDJETI

Pogodno za rođendane, vjenčanja, uređenje vrtova, ograda, balkona, dosadnih zidova i drugih kutova kojima želite dati sliku iz bajke. Izrada od 5 metara umjetnog lišća i mini LED solarnih svjetala savršena je kombinacija. Fascinira sve koji je vide.

AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE I ISKLJUČIVANJE

Cijeli je ukras dugačak 5 metara i sadrži 50 LED lampica koje se pune na suncu, stoga se automatski uključuju kada se pojavi mrak, a zatim se automatski gase kada se pojavi svjetlo.

SLOBODNA MAŠTA

Oslobodite svoju kreativnost i stvorite ukras koji će impresionirati svakoga. Ukrasite svoju sobu, stavite ukrase na svoj stol, knjige ili razveselite svatove ili neki drugi veseli događaj. Postoji mnogo mogućnosti. Prilagodite oblik i smjestite ga u prostoriju koja osigurava dovoljno sunčeve svjetlosti. Na taj način će večernja dekoracija moći optimalno emitirati prekrasno svjetlo.

VIŠE INFORMACIJA

Veličina seta: 5 metara umjetnih listova i 50 LED svjetala

Boja listova: zelena

Boja osvjetljenja: toplo bijela

Punjenje: 6-8 sati

Vrijeme rada: 8-10 sati

Ukupni vijek trajanja LED svjetala: do 20.000 sati

Napomena: U slučaju kiše, popravite proizvod na suhom mjestu kao mjeru opreza.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/