- 27%
Akcija!

Magnetske trepavice s aplikatorom

S aplikatorom jednostavno zgrabite magnetske trepavice, prikačite ih i u trenu će vaše oči dobiti novi sjaj.

24,99 34,00

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 24,99 / kom22x 21,99 / kom33x 18,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: MagTrep Kategorije: , ,

PRIRODNI IZGLED 

Uključene magnetske trepavice imaju prirodan izgled, tako da možete biti potpuno opušteni kada ih nosite. Mali magneti pričvršćeni na njih pružaju visoku trajnost i čvrstoću, a pritom ne ometaju rad. Na taj način neće vam trebati nikakva posebna ljepila, samo ih pričvrstite i opušteno ćete zakoračiti u svijet.

BRZO I LAKO 

Od sada vam neće trebati puno vremena za uređivanje trepavica, a istodobno je postupak pričvršćivanja vrlo jednostavan.

 

NEMA RAZDRAŽIVANJA  

Nanošenje bez ljepila također smanjuje iritaciju očiju i sprječava oštećenje prirodnih trepavica.

ŠTO JE U PAKETU 

Paket uključuje aplikator (za pričvršćivanje) i 4 magnetske trepavice (2 para). Trepavice također možete podrezati po želji. Trepavice su prikladne za višestruku upotrebu.

Pakirani su u lijepu, urednu ambalažu, pa zajedno s aplikatorom za nanošenje predstavljaju i prekrasan poklon.
Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/