- 30%
Akcija!

Moja prva matematika (78 stranica) poklon bon

“Moja prva matematika” je radna bilježnica iz matematike za djecu stariju od 3 godine. Koristite je za učenje brojanja brojeva te zbrajanja i oduzimanja od 0 do 100 na zanimljiv i zabavan način.

20,99 30,00

Dostupno uz narudžbu

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 20,99 / kom22x 17,99 / kom33x 15,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: MathEx Kategorije: ,

RADNA BILJEŽNICA IZ MATEMATIKE

👨‍👩‍👧‍👦 Brojevi od 1 do 100
🎲 Zbrajanje i oduzimanje
🌈 Rano učenje
👨‍👩‍👧‍👦 Ponesite je sa sobom na put
🎲 78 stranica raznih zadataka
🌈 Veličina: 26 cm x 18,4 cm
👨‍👩‍👧‍👦 Meke i kvalitetne korice
🎲 Prikladna za djecu stariju od 3 godine
🌈 Idealan izbor za poklon

 

RAČUNANJE JE IGRA

Radna bilježnica “Moja prva matematika” govori o zbrajanju i oduzimanju brojeva od 0 do 100. Pogodna je za sve predškolce i prvašiće koji će se prvi put susresti s olovkom, kao i za starije koji su se već susreli s brojevima. Koristi se za učenje brojanja brojeva te zbrajanja i oduzimanja na zanimljiv i poučan način.

 

POBOLJŠAJTE UČENJE

Idealna edukativna “igračka” za poboljšanje interakcije roditelj-dijete i intelektualni razvoj. Bilježnica sadrži zabavne zadatke, razne grafičke kombinacije, žive boje i simpatične oblike koji poboljšavaju djetetovo pamćenje i interes. Tijekom aktivnosti djeca će razmišljati i rješavati zadatke olovkom te tako razvijati finu motoriku.

UZMITE JE NA PUT

Radna bilježnica ima 78 stranica različitih zadataka, a izrađena je od mekih i kvalitetnih korica. Pogodna je za djecu stariju od 3 godine. Zbog svoje veličine (18,5 x 26 cm) možete je ponijeti sa sobom bilo gdje.

DRUGA SVOJSTVA

Materijal: kvalitetan papir s mekim koricama
Učenje brojeva: od 0 do 100, oduzimanje i zbrajanje
Broj stranica: 78 stranica različitih zadataka
Veličina: 18,5 cm x 26 cm
Prikladna za djecu stariju od 3 godine
Komplet sadrži: 1x radna bilježnica “Moja prva matematika” (78 stranica)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/