- 31%
Akcija!

Čarobna višenamjenska metla poklon bon

Izuzetno duga ručka omogućuje vam da sigurno dođete do visokih prozora ili teško dostupnih područja bez korištenja ljestava. Duljinu možete podesiti od 58 cm do nevjerojatnih 90 cm!

 

21,99 32,00

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 21,99 / kom22x 18,99 / kom33x 16,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Metla Kategorije: , ,

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE!

Ako vaša djeca ili četveronožni prijatelji polijevaju pod vodom ili drugom tekućinom, običnim metlama ga je iznimno teško osušiti odjednom. Ova mekana višenamjenska metla ima vrlo jaku sposobnost sušenja! Ne samo da uklanja tekućine, već je također odlična za čišćenje dlaka i razbijenog stakla!

SVUDA ČISTO

Čarobna višenamjenska metla, prikladna za dnevne sobe, kuhinje, bazene, garaže ili kupaonice, može se koristiti i kao brisač u kombinaciji sa sredstvom za čišćenje stakla.

POTPUNO FLEKSIBILNA I JEDNOSTAVNA ZA ČUVANJE

Iznimno duga ručka omogućuje vam da bez ljestava dođete do visokih prozora ili teško dostupnih područja. Duljinu možete podesiti od 58 cm do nevjerojatnih 90 cm! Kada je čišćenje završeno, možete je spremiti na zid pomoću zgodne kuke.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

PP materijal visoke gustoće ne boji se tekućina i omogućuje jednostavno čišćenje! Gumena metla je prikladna za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. Iznimno duga ručka također vam omogućuje siguran doseg do visokih prozora i drugih teško dostupnih područja bez korištenja ljestava. Metla je pogodna za dnevni boravak, kuhinju, bazen, garažu, kupaonicu, može se koristiti i kao sredstvo za čišćenje prozora.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Boja: Siva
Materijal: ABS plastika
Dužina: Podesiva (58-90 cm)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/