- 33%
Akcija!

Poluautomatska mutilica – MultiMixer poklon bon

Vaš novi omiljeni kuhinjski alat! Poluautomatska pjenjača MultiMixer – samo pritisnite i vaši sastojci će već biti izmiješani.

19,99 29,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Mixer Kategorije: , ,

POLUAUTOMATSKO MIJEŠANJE

Odličan kuhinjski mikser! Pomiješajte različite sastojke brzo i učinkovito.
Vrlo praktična za korištenje, miješanje sastojaka od sada će biti vrlo jednostavno!

Jednostavna za korištenje i izrađena od kvalitetnog nehrđajućeg materijala. Jednostavno pritisnite pjenjaču i počnite miješati!

VIŠEFUNKCIONALNA

Ova pjenjača je izuzetno koristan kuhinjski alat. Možete je koristiti za miješanje mnogih sastojaka.
Još je praktičnija za tučenje jaja, vrhnja za šlag, maslaca, umaka, raznih krema, pečenje kolačića i drugo.


IZUZETNO JEDNOSTAVNA UPORABA

Pjenjača je vrlo jednostavna za korištenje. Radi poluautomatski. Stavite sastojke koje želite pomiješati (npr. jaja), u zdjelu i nekoliko puta pritisnite pjenjaču. Mikser će brzo i dobro izmiješati vaše sastojke.

Vaša će jaja biti umućena za nekoliko sekundi. Savršen kuhinjski dodatak!

KVALITETAN NEHRĐAJUĆI MATERIJAL

Pjenjača je izrađena od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala. Zubi mutilice se ne uvijaju niti lome. Materijal je nehrđajući, lako se čisti.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/