- 50%
Akcija!

Samoljepljiva mramorna naljepnica (60 cm x 3 m) – MERBLI poklon bon

Dodajte dašak elegancije svom domu bez trošenja previše novca, truda ili vremena. Malo poboljšanje da bi se vidjela velika razlika.

1x = 1,8 m2
2x = 3,6 m2
3x = 5,4 m2

Dimenzije jednog naljepka: 60 cm x 3 m

19,99 40,00

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Boja: Bijeli mramor

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

OŽIVITE SVOJU STARU KUHINJU

To je sve čemu služe naše mramorne naljepnice – da se osjećate dobro u svom domu i stvorite ugodnu atmosferu u kojoj možete uživati.

LAKO SVE TO UČINITE SAMI

Neka se vaši prijatelji zapitaju kako i kada ste uspjeli obnoviti cijelu svoju kuću. Uštedite puno vremena i novca, a istovremeno postižete onaj prekrasni izgled koji ste oduvijek željeli imati!

VAŠ DOM ĆE ZABLISTATI

Počnite uživati ​​u udobnosti svog doma s jednom jednostavnom izmjenom – postavljanjem naših modernih mramornih naljepnica po cijeloj kući!

OSTALE INFORMACIJE

Dimenzije: 60 cm x 3 m
Boja: Crni mramor, bijeli mramor
Vodootporno

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/