DODATAK: okvir za montažu vrtuljka i automobila poklon bon

S ovim prekrasnim dodacima (automobil i vrtuljak) djeca mogu stvarati dodatne oblike i još se više zabaviti sa svojim KidArc magnetskim pločama.

14,99

1281 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: MTSet Kategorija:

OD SADA JOŠ VIŠE ZABAVE

Uz ovaj paket dobivate automobil i vrtuljak, gdje djeca mogu stvarati različite oblike sa svojim KidArc magnetnim pločama i još više zabave i oblika koje mogu stvoriti.

KVALITETAN I BEZOPASAN DIZAJN

Automobil i vrtuljak izrađeni su od kvalitetne, netoksične i sigurne ABS plastike koja ne može povrijediti djecu.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: ABS plastika
U paketu dobijate: 1 x vrtuljak; 1 x automobil

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/