- 30%
Akcija!

Obrazovna drvena zagonetka za djecu poklon bon

Vaše će dijete uživati ​​u sastavljanju različitih oblika tijekom učenja, razvijajući maštu i koncentraciju.

22,99 32,99

6 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 22,99 / kom22x 19,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PatBlock Kategorije: ,

OBRAZOVNA IGRAČKA ZA DJECU

Uz pomoć ovog obrazovnog seta vaše će dijete naučiti različite oblike, ojačati spretnost, maštu i koncentraciju.
Vaše će dijete uživati ​​u sastavljanju šarenih drvenih pločica u različitim oblicima dok uči i razvija se.


155 DRVENE PLOČICE, RAZLIČITE BOJE

Set uključuje 155 različitih drvenih oblika (trokuti, kvadrati, krugovi, šesterokuti). Drvene pločice izrađene su u prekrasnim bojama. Vaša će beba učiti o različitim oblicima i bojama te se istovremeno zabavljati. Sastavite drvene pločice različitih oblika zajedno i stvorite mnogo različitih oblika.


MONTAŽA RAZLIČITIH OBLIKA, 24 KARTONA

Set uključuje 24 različite kartice s prikazima oblika koji se mogu sastaviti drvenim pločicama. Na kartama su razne životinje, ljudi, kuće, raketa, automobil, avion. Ali također možete koristiti maštu i sastaviti oblike točno po svom ukusu.


SAVRŠEN POKLON

Ovaj set je odličan i za poklon. Dajte svom djetetu edukativnu igračku i dajte mu samo najbolje. Djeca će voljeti slagati različite oblike i igrati se s ovim setom. Možete im se pridružiti i zajedno s njima sastaviti oblike. Pogodno za djecu od 3 godine.

Drvene pločice su visoke kvalitete i lijepo dizajnirane, bez oštrih rubova, pogodne za ruke male djece.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/