- 30%
Akcija!

Okretni nastavak za slavinu WATEREXT® poklon bon

Predstavljamo inovativni okretni produžetak za slavine od 1080 stupnjeva! S ovim proširenjem moći ćete uživati ​​u većoj fleksibilnosti i praktičnosti u svakodnevnom životu. Sada se više ne morate boriti s glomaznim loncima i tavama ispod slavine.

22,99 32,99

Dostupno uz narudžbu

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 22,99 / kom22x 19,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: ProPipa Kategorije: ,

VEĆA FLEKSIBILNOST U ČIŠĆENJU

S okretnim produžetkom od 1080 stupnjeva, sada možete dosegnuti svaki kutak vašeg umivaonika ili kade. Nema više savijanja ili naprezanja da biste dosegnuli dno kade, jer se nastavak lako pomiče kako bi zadovoljio sve vaše potrebe. Osim toga, dodatna fleksibilnost omogućuje vam čišćenje čak i najvećih i najnezgodnijih tava s lakoćom.

 JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Ekstenzija se lako postavlja i uklanja. Svojim univerzalnim dizajnom odgovara gotovo svim vrstama slavina. Ne zahtijeva posebne alate i ne zahtijeva stalne izmjene na vašoj slavini. Samo pričvrstite nastavak i spremni ste za korištenje vaše poboljšane slavine!

ŠTEDNJA VODE

Ovaj okretni nastavak pomoći će vam uštedjeti vodu svojom značajkom za uštedu vode. Protok vode može se jednostavno prilagoditi kroz učvršćenje, što vam omogućuje smanjenje protoka vode bez žrtvovanja kvalitete vode. Ovo ne samo da će vam pomoći uštedjeti novac na računima za vodu, već će također doprinijeti očuvanju okoliša.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj okretni produžetak napravljen je da traje. Otporan na koroziju i hrđu, ovaj će proizvod izdržati test vremena. Nadalje, nastavak se lako čisti i održava, osiguravajući vam dug život i izvrsnu izvedbu.

DRUGI PODACI

Materijal: ABS
Boja: srebrna
Dimenzije: unutarnji promjer: 20 mm; 22 mm; vanjski promjer: 24 mm

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/