Dumplingmaster Dvostruki Kreator Knedli poklon bon

Lagan način za ukusne domaće knedle. Ovaj uređaj vam omogućuje da istovremeno napravite dvije savršeno oblikovane knedle.

JEDNOSTAVNO I EFIKASNO PRAVLJENJE KEDLI

Nevjerojatno lako napravite ukusne domaće knedle i uštedite dragocjeno vrijeme sa našim inovativnim kreatorom dvostruke glave za knedle.

JEDNOSTAVNO I EFIKASNO PRAVLJENJE KEDLI

SAVRŠENO OBLIKOVANE KEDLE SVAKI PUT

Naš kreator knedli omogućuje vam da istovremeno napravite dvije savršeno oblikovane knedle, osiguravajući dosljedne rezultate sa svakom serijom.

SAVRŠENO OBLIKOVANE KEDLE SVAKI PUT

BRZO I LAKO ČIŠĆENJE

S površinom otpornom na lijepljenje, naš kreator knedli lako se čisti i ne ostavlja ostatke tijesta ili punjenja. Također je siguran za pranje u perilici posuđa radi veće praktičnosti.

BRZO I LAKO ČIŠĆENJE

UNIVERZALAN I PRIKLADAN

Bez obzira da li pravite tradicionalne knedle, empanade ili piktane knedle, naš kreator knedli s dvostrukom glavom je najbolji kuhinjski pratitelj za sve vaše omiljene recepte.

UNIVERZALAN I PRIKLADAN

TEHNIČKI DETALJI

– Značajke: Dvostruka glava sigurna u perilici posuđa
– Težina: 430g
– Materijal: Polipropilen
– Boja: Siva
– Dimenzije: 17x20x12x8,5 cm

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Dumplingmaster Dvostruki Kreator Knedli”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/