Magicdraw Montessori Svjetska Tura Bojanka poklon bon

MagicDraw Montessori Svjetska Tura Bojanka je ultimativno rješenje za crtanje koje ne ostavlja nered i sigurno je za djecu. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom otkrivanja vode, djeca mogu uživati u crtanju bez tinte ili boje, stvarajući okoliš bez nereda za vas i vašu obitelj.

ZABAVA BEZ NEREDA PRI CRTANJU

Pustite svoju djecu da uživaju u crtanju bez nereda uz MagicDraw Montessori Svjetska Tura Bojanku. Nema potrebe za tintom ili bojom – samo napunite vodenu olovku i gledajte kako boje čarobno izlaze!

ZABAVA BEZ NEREDA PRI CRTANJU

POKRETNI ZABAVNIK ZA PUTOVANJE

Zabavite svoje najmlađe dok putujete uz pokretnu i lagani MagicDraw Montessori Svjetska Tura Bojanku. To je savršena aktivnost koju možete ponijeti sa sobom i garantira satove kreativne zabave.

POKRETNI ZABAVNIK ZA PUTOVANJE

BEZBROJNA PONOVLJIVA KREATIVNOST

Otkrijte djetetovu kreativnost uz MagicDraw Montessori Svjetska Tura Bojanku. Ponovno upotrebljive stranice i punjiva vodena olovka omogućavaju im stvaranje prekrasnih slika iznova i iznova, smanjujući trošenje papira i čuvajući okoliš.

BEZBROJNA PONOVLJIVA KREATIVNOST

SIGURNA I NEOTROVNA TEHNOLOGIJA OTKRIVANJA VODE

Pružite sigurno i neotrovno iskustvo crtanja za svoje dijete uz MagicDraw Montessori Svjetska Tura Bojanku. Tehnologija otkrivanja vode osigurava zabavu bez nereda, promovirajući čisto i zdravo okruženje.

SIGURNA I NEOTROVNA TEHNOLOGIJA OTKRIVANJA VODE

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: papir
Boja: višebojno
Veličina: približno 215 x 205 cm
Količina: 1 x bojanka, 1 x čarobna olovka

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Magicdraw Montessori Svjetska Tura Bojanka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/