- 22%
Akcija!

Čarobna rastezljiva cijev poklon bon

Čarobno crijevo je revolucionarno fleksibilno vrtno crijevo. Pogodno za čišćenje i zalijevanje. Izuzetno je lagan i štedi vam prostor za pohranu.

27,99 35,99

173 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 27,99 / kom22x 23,99 / kom33x 20,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

TEMELJNA UPOTREBA

Dvoslojna 100% prirodna lateks jezgra, koju odlikuje izuzetno izdržljiva lateks jezgra i čvrsto vanjsko tkanje. Visokokvalitetna cijev nikada se neće slomiti ili puknuti, pa neće procuriti. Dizajniran je za najjači otpor koji može podnijeti visoke i niske temperature.

NEVIDLJIVA RAZDOBLJIVOST

Čarobno crijevo se automatski produžuje s pritiskom vode do 3 puta dužine i smanjuje se pri isključenju vode.

 

PRIJE I POSLIJE

SVESTRANSKA UPORABA

7 METODE 

 

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Materijal: najlon, plastika, metal
Dužina: 15 m
Boja: zelena

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/