- 29%
Akcija!

Držač za mobitel (1+1 GRATIS)

Koliko ste puta htjeli pregledati sadržaj svog telefona vodoravno? Koliko vam je puta mobitel ispao iz ruku? Oprostite se od problema s inovativnom dvodijelnom ručkom za telefon koja omogućuje rotaciju od 360 stupnjeva i kompatibilna je s bilo kojim mobilnim uređajem!

23,99 33,99

999999999 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 23,99 / kom22x 20,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

INOVATIVNI DVODIJELNI OBLIK

Inovativni dvodijelni dizajn nudi vam brojne mogućnosti korištenja. Prsten ručke može se savršeno prilagoditi svim prigodama, istovremeno sprječavajući da vam telefon isklizne iz ruku.

ROTACIJA OD 360 °

Držač prstena za mobitel / pametni telefon omogućuje vam okretanje za 360 stupnjeva, što znači da sadržaj svog mobitela možete pregledavati vodoravno ili okomito. Bez obzira na sve, uvijek ćete imati savršen kut gledanja!


KVALITETNI MATERIJAL!

Držač za mobitel izrađen je od visokokvalitetnog ABS polimera i nehrđajućeg čelika.

 

KOMPATIBILAN S BILO KOJIM MOBILNIM UREĐAJEM

Držač omogućuje savršeno prianjanje za magnetne držače automobila, istovremeno kompatibilan sa svim vrstama mobilnih telefona i tableta.

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/