- 50%
Akcija!

USB punjač za brzo punjenje poklon bon

Potreban vam je za brzo punjenje uređaja ili njihovo stalno povezivanje. Ima 4 USB priključka i kompatibilan je s raznim uređajima.

14,99 30,00

443 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: USB Kategorije: ,

TEHNOLOGIJA BRZOG PUNJENJA 3.0

Punjač (adapter) omogućuje najveću moguću brzinu punjenja (puni do 70% baterije u 35 minuta!), Što je 4 puta brže od tradicionalnih punjača. Također je kompatibilan za uređaje za brzo punjenje 1.0 ili 2.0 i dopušta velike brzine punjenja, iako obično nemaju tu mogućnost.

KOMPATIBILAN S APPLE, ANDROID I DRUGIM UREĐAJIMA

UltiCharge je kompatibilan s bilo kojim uređajem koji ima USB priključak. Na ovaj način možete puniti i uređaje koji se ne pune tako brzo (npr. IPhone 11, 8 / 8plus, 7 / 7plus, 6 / 6plus, Samsung Galaxy S10, S9, S8 / S8 Plus, S7, S6 Edge, Note 9, 8, HTC, LG, tablet, Motorola ili MP3 player.

POUZDAN I IZDRŽLJIV

Kombinacija nekoliko sigurnosnih značajki pruža vašim uređajima i punjaču potpunu zaštitu od prelijevanja, pregrijavanja i prekomjernog punjenja. Punjač 3.0 opremljen je visokokvalitetnim vatrostalnim materijalima i nekoliko puta je testiran kako bi se osiguralo sigurno i učinkovito punjenje. Izuzetno kompaktna veličina s ulazom 85-220V, pogodna za skladištenje u torbi.

OSTALI PODACI

Boja: Bijela
Materijal:  ABS plastika
Napon: 85-220V

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/