3D dekorativne zidne tapete (300 cm x 45 cm)

Nemate sredstava za skupo renoviranje kuće? S ovim tapetama možete brzo, jeftino i temeljito oblijepiti dotrajale zidove, a vaš stan će imati elegantan i moderan izgled.

1x = 1,35 m2
2x = 2,7 m2
3x = 4,05 m2

Dimenzije jedne naljepnice: 300 cm x 45 cm

18,99

Dostupno uz narudžbu

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 18,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ULJEPŠAJTE I ZAŠTITITE SVOJ DOM

Tapete su idealne za prekrivanje oštećenog dijela zida u samo nekoliko minuta, bez velikih troškova i gubitka vremena. Vrlo specifičan dizajn tapete daje trodimenzionalni efekt cigle, što dodatno uljepšava prostoriju. Dobivate savršenu zvučnu i toplinsku izolaciju.

KVALITETAN I SIGURAN MATERIJAL

Izrađene su od posebnog mekanog materijala koji pruža dodatnu zaštitu zidova i potpunu zaštitu djece u slučaju udarca. Same tapete su vodootporne, pa nećete imati problema s izravnim čišćenjem vodom, niti brinuti o kvaliteti ako dođu u dodir s vodom.

JEDNOSTAVNO I BRZO POSTAVLJANJE

Budući da je tapeta samoljepljiva, nema potrebe za korištenjem ljepila ili drugih alata. Jednostavno uklonite zaštitnu foliju sa stražnje strane tapete, zalijepite je na željenu površinu i lagano pritisnite krpom. Možete je lako izrezati, ako vam se ne sviđa standardna veličina. Prije postavljanja očistite i osušite površinu zida.

DRUGE INFORMACIJE

Boja: Zemljana boja s motivom opeke
Materijal: Visokokvalitetan PVC materijal
Veličina: 300 cm x 45 cm
U paketu dobivate: 1x tapeta (300 x 45 cm)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/