- 33%
Akcija!

Elegantna narukvica INFINITY poklon bon

Prekrasna narukvica INFINITY u srebrnoj boji koja izražava beskonačnost, vječnost.

15,99 23,99

1443 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 15,99 / kom22x 13,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ELEGANTNA NARUKVICA

Elegantna narukvica INFINITY u srebrnoj boji izvrstan je modni dodatak. Lijepo naglašava ruku, dodaje eleganciju izgledu. Narukvica je prilagodljive veličine, prikladna za sve.

ZNAK BESKONAČNOSTI

Narukvica ima znak beskonačnosti na kojem su mini sjajni kristali. Predstavlja vječnost, vjernost, beskonačno razdoblje. Narukvica je izrađena od kvalitetnog bakra, nehrđajuća je i ne trga se lako, možete je dugo nositi.

NAJBOLJI POKLON

Ova narukvica INFINITY također je izvrstan izbor za poklon. Narukvicom ćete svojim najdražima pokazati beskonačnost, vjernost, vječnost.

Narukvica je izrađena u prekrasnoj srebrnoj boji, lijepo svijetli, vrlo je elegantna. Mini kristali također se dodaju znaku beskonačnosti.

Dužina narukvice: 26 cm.
Narukvica nije prikladna za korištenje u vodi (tuširanje, plivanje u bazenu, itd.). Preporučuje se ukloniti prije kontakta s vodom.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/