- 20%
Akcija!

Prijenosna trosklopiva Bluetooth tipkovnica poklon bon

Trosklopna prijenosna Bluetooth tipkovnica ultra je prijenosna i bežična, s touchpadom i litijskom baterijom velikog kapaciteta. Nudi visokokvalitetno tipkanje bilo gdje zahvaljujući Bluetooth 5.1 čipsetu i rasporedu tipki u stilu prijenosnog računala, a kompatibilna je s tri Bluetooth uređaja.

40,99 50,99

Dostupno uz narudžbu

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 40,99 / kom22x 34,99 / kom33x 30,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: ZlozTipk Kategorije: ,

PRENOSIV I PRAKTIČAN DIZAJN

Prijenosna trosklopiva Bluetooth tipkovnica kombinira prijenosni i sklopivi dizajn s udobnim iskustvom tipkanja zahvaljujući ultra velikom touchpadu, Bluetooth 5.1 tehnologiji i stražnjoj strani od umjetne kože s udobnim držanjem.

VISOKOKVALITETNO TIPKANJE GDJE GOD SE NALAZILI

Trosklopiva prijenosna Bluetooth tipkovnica nudi visokokvalitetno iskustvo tipkanja gdje god se nalazili, zahvaljujući Bluetooth 5.1 tehnologiji i rasporedu tipki u stilu prijenosnog računala. Osim toga, njen sklopivi dizajn čini je ultra-prijenosnom.

KOMPATIBILNOST S VIŠE SUSTAVA

Trostruko sklopiva prijenosna Bluetooth tipkovnica kompatibilna je s raznim sustavima, uključujući Windows, Android, iOS i Mac (bez tipki za zaključavanje). To je čini idealnim izborom za one koji traže prijenosnu tipkovnicu za svakodnevnu upotrebu, bez obzira koji uređaj koriste.

EKOLOŠKA I ODRŽIVA

Trostruko sklopiva prijenosna Bluetooth tipkovnica ekološki je prihvatljiva i održiva zahvaljujući svojoj punjivoj litijskoj bateriji velikog kapaciteta i kompaktnom, sklopivom dizajnu, koji smanjuje utjecaj okoline na prijevoz.

TEHNIČKI DETALJI

Materijali: ABS
Veličina tipkovnice: 346,86X106,09X8,8 mm (otvorena),
187X106,09X17,8 mm (preklopljena)
Dimenzije touchpada: 92,1 x 67,46 mm
Težina: 227 g
Jezična verzija: engleski
Vrsta sučelja: Bluetooth/USB
Prijenos: Bluetooth 5.1
Čipseti: Broadcom US bluetooth 5.1
Količina priključnih kanala: 3 kanala
Radni napon: 3,7 V
Radna struja touchpada: <10mA
Struja pripravnosti: <1mA
Radna struja ključa: <4mA
Struja u mirovanju: 17uA
Vrijeme mirovanja: 10 minuta
Udaljenost rada: 10 m
Kapacitet litijske baterije: 210 mAh
Metoda reaktivacije: pritisnuti bilo koju tipku
Primjena: Windows/IOS/Android/Mac
Količina: 1 komad

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://3vendo.com.hr/dostava-i-povrat/